Välkomnades

… av en magisk himmel, som jag glömde fota, denna morgon. Lillfisen menade att när himlen var både rosa o lila så ”tror jag det här blir den bästa dagen”

Vi säger väl så då.

Jag vaknade strax efter 5 o idag har jag bara lite ont i magen. Men steg upp o grejade lite. Sen kom Lillfisen upp o vi for till förskolan. När jag kom hem igen så gick jag ut m grovsoporna till återvinningen på andra sidan gatan.

Sonen har inte lyckats somna inatt så han får ett par timmar sömn till innan jag jagar upp honom. Han kommer nog 8nte uppleva att den här dagen kvalar in till den bästa. Men så missade han ju den vackra himlen också 😉

Väntar på leverans av två däck. De gick med postnord som fungerat skitbra skitlänge men av ngn underlig anledning fick jag nu 4 brev m paketaviseringar igår. Nu visade det sig att det var två brev för samma däck. Jag har beställt två däck o fick således klicka in sändid i appen o välja leveranstid per däck. Skönt att jag inte beställde fyra däck då.

Normalt går aviseringarna in i appen men vete tusan varför det inte blev så den här gången. Kanske beror på avsändaren, däckonline.

Och eftersom det inte funkat blir jag ju fundersam på om de kmr ringa när de är på gång eller finns inte mitt nr med i beställningen? Jag vet att jag lämnat nr men det kan ju fallit bort på vägen kanske. Jag vill nämligen INTE hämta ut däcken hos ngt ombud.

3 reaktioner till “Välkomnades

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s